Elegant eiendom med effektiv utforming

Byggets slanke og elegante form gir rikelig dagslys. Lyset fra alle kanter skaper gode muligheter i hver etasje. Alle lokalene er luftige, lyse og med utsikt, uavhengig om du velger cellekontor eller åpent landskap.

Lokalene skreddersys til deg. I Haakon VIIs gate 6 får du det du trenger, uten dyre kostnader knyttet til fellesarealer eller unødvendige funksjoner. Mindre forstyrrelser, mer tid.

 

Ett av byens lekreste og lyseste trapperom finner du i Haakon VIIs gate 6. Rommet er kledd i panoramaglass, lys marmor og har dobbelt trappeløp – en eksklusiv romslighet som frister deg til å velge trappen. Det er også installert to moderne heiser, samt vareheis.

For deg som sykler til jobb er det perfekt med moderne garderober og dusj – start dagen frisk og klar. Sykkelen låser du trygt i sykkelparkeringen, hvor det også er sykkelvask. Trenger du lagring er det gode muligheter for det i underetasjen.

Eiendommen har miljøvennlig fjernvarme og moderne ventilasjon med god kjølekapasitet. Dette gir stabil temperatur og godt inneklima hele året. 

Lyse arealer

6.700 kvm BTA

Nærliggende restauranter

2 MIN

Nærliggende treningssenter

2 MIN

Sykkelparkering

0 MIN